Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Взуття для тренувань та фітнесу

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Для тренувань / фітнес
Взуття
Очистити всі
Ці товари тимчасово недоступні для замовлення

Кросівки для фітнесу New Balance: тільки сміливі кроки

 

Спортивна лінія кросівок відомої марки регулярно поповнюється вдосконаленими версіями. Технічні характеристики виробів постійно переглядаються і поліпшуються, тому товари цієї компанії тривалий час залишаються популярними серед професійних атлетів, які, до речі, і тестують нові зразки.

 

Крім стандартних бігових моделей, виробник створює взуття для фітнесу New Balance: з амортизованою підошвою, призначене для літнього та зимового сезонів, що витримує навантаження різної інтенсивності. Всі моделі характеризуються легкістю, гарантують комфорт для стоп, полегшуючи тренування, підтримують мікроклімат ніг. Ортопедичні супінатори розподіляють вагу тіла, завдяки чому м'язи під час занять і ходьби не перенапружуються. А оригінальність дизайнерських рішень дозволяє підібрати продукт під індивідуальний стиль.

 

Як вибрати взуття для фітнесу Нью Беланс

 

Модельний ряд для спортивних занять включає кілька типів кросівок:

 

Бігові. Призначені для щоденних тренувань. Щільні й одночасно легкі підошви виконані з піноматеріалу, вони стійко переносять взаємодію з асфальтом, не стираються, забезпечують стабільну підтримку і високий рівень комфорту. Корпусна частина синтетична: не натирає, “дихає”, відводить вологу, має сітчасті елементи.

Для фізичних навантажень. Атлетичні полегшені силуети у стильному виконанні. Перепад висоти платформи становить 6 мм, що дозволяє стопі ідеально “лягати” по устілці. Прогумована основа пружиниста, оснащена спеціальними контактними вставками для м'якості ходу. Поверхня плетена: виглядає витончено і виконує функцію конденсатора.

Для пересічної місцевості. Мають підвищену зносостійкість і нейтральне пом'якшення. Основа відмінно взаємодіє з будь-яким типом дорожнього покриття, тому зручна у різних ситуаціях. Виробник зробив конструкцію безшовною: вона міцніша та витриваліша.

 

Технології виробництва: секрет зручності

 

Компанія використовує інноваційні способи виробництва своєї продукції:

 

AT Tread. Універсальні протекторні платформи, які підійдуть для різного виду вуличного покриття та тренажерного залу.

Dyna Ride. Забезпечує найкраще зчеплення з поверхнею: виріб випускається без додаткового шару гуми.

REVLite. Передовий піноматеріал, легший на 30%, ніж будь-хто інший з лінійки виробника.

 

Відчуй всі переваги інноваційної продукції американської марки!

 
Читати більше