Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Все для бігу чоловікам та жінкам

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Біг
Очистити всі

Взуття (10)

Одяг (1)

Аксесуари (3)

Все для бігу New Balance

 

Комфортні тренування гарантовані всім, хто обрав товари для бігу Нью Беланс, бо засновник бренду Вільям Райлі подбав про своїх клієнтів ще у далекому 1906 році. 

Шлях бренду розпочався завдяки виробництву ортопедичних супінаторів, особливістю яких була унікальна технологія. Згідно з нею все навантаження має рівномірно розподілятися між трьома опорними точками. Це було справжнім спасінням для спортсменів і, скориставшись популярністю у 1938 році, фабрика випускає першу пару кросівок. Приблизно з цього моменту бігове екіпірування New Balance стало одним із найбажаніших у світі: продукція лейбла постійно з’являється на змаганнях, а знаковий лого “NB” став улюбленцем Стіва Джобса, Білла Клінтона, Каньє Уеста та інших.

Сьогодні це популярна американська компанія, що спеціалізується на створенні спортивного одягу, головний принцип якої –“ми народилися, аби постійно рухатися вперед” – підтверджується при створенні взуття для бігу New Balance. Вже понад сто років корпорація використовує власні інноваційні технології. Серед них:

  • ENCAP найвідоміша методика, якої дотримуються при пошитті популярних моделей. Її новизна полягає в амортизації підошви, а точніше п’ятки, внаслідок чого знижується навантаження на ноги й гаситься вібрація. Такий ефект забезпечує невеличка конструкція, яка складається з поліуретанової оболонки відомої як EVA (легка і пружна піна з каучуку).
  • REVLite піноматеріал який за своєю структурою схожий на ENCAP. Головною різницею між цими проміжними підошвами є вага REVLite легший аж на 30%.
  • PROBANK це принцип який гарантує захист від травм завдяки надійній фіксації з боку стопи.
  • Medial Post спеціальна вставка підвищеної щільності, що запобігає підвертанню стопи. Подібне рекомендують при надлишковій пронації.

Із вище перерахованого може здатися, що підприємство націлене виключно на виготовлення взуття. Але це не так, одяг для бігу Нью Беланс також пропонує й більше ніж сто років експериментує для щоденного комфорту активних людей. В асортименті чимало футболок і кофт, шортів та штанів, топів та курток на будь-який смак. Все виготовляють з урахуванням потреб спортсменів. Тому марка розробила спеціальні матеріали, які забезпечують свободу рухів, терморегуляцію, захист від ультрафіолетового випромінювання, а також вбирають вологу та швидко висихають. 

Читати більше