Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Футбольний одяг

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Футбол
Одяг
Очистити всі

Футбольна форма New Balance для гравців різного віку

 

Спортивні ігри вважаються дуже корисним варіантом проведення часу. Адже під час них розвивається командне мислення, людина вчиться поважати себе, свої успіхи, а також оточуючих гравців. Соціалізація, дисципліна та стратегічне мислення – всі ці якості необхідні кожному у повсякденному житті та комунікації з людьми на роботі, у школі та інших місцях. Звичайно, кожній людині потрібні тренування та активність, адже здоровий спосіб життя дуже важливий у сучасному суспільстві. На заняттях ти не просто коригуєш і вдосконалюєш фігуру, спалюючи зайві калорії, але й отримуєш додаткову дозу ендорфінів, які покращують настрій та роблять нас щасливішими, уповільнюєш процес старіння та покращуєш витривалість. Для того, щоб почуватися на тренуваннях впевнено і вільно, варто подбати про свій комфорт підібрати такий спортивний одяг, який приноситиме естетичне та функціональне задоволення. Високоінтенсивні навантаження вимагають максимальної концентрації, тому ніщо не повинно передавлювати і заважати, або не підходити в певних частинах тіла. Наш офіційний сайт пропонує тобі підібрати саме такі речі, які сядуть точно по фігурі та принесуть масу приємних емоцій. В інтернет-магазині представлена ​​сітка розмірів, яка дозволяє докладно розібратися у всіх параметрах і знайти для себе ідеальне вбрання.

 

Тобі прямо зараз потрібно купити футбольну форму New Balance. Чому?

 

В асортименті запропоновано колекцію у колаборації з неймовірно відомою українською командою «Динамо» Київ. Покажи свою підтримку, купуючи продукцію з лінійки. Колірна гама збирає в собі характерні команді відтінки блакитного, білого та синього, але можливі й незвичайні забарвлення у вигляді яскравого жовтого тону. Декоруються моделі принтами та патчами з логотипами NB та D, які роблять дизайн впізнаваним.

 

Що можна побачити у колекції?

 
  • Штани та шорти виготовляються з легких та дихаючих матеріалів, які відводять вологу від тіла та швидко висихають, а також забезпечують кондиціювання. Гумка на талії надійно фіксує виріб, а зручна посадка не натирає та не заважає під час бігу. Додаткові кишені дозволять сховати всі речі першої необхідності.
  • У футболках використовується спеціальна технологія NB DRY та сітчаста поверхня, що додає додаткового комфорту, не дозволяє їй прилипати, не пропускає вологу ззовні та швидко вбирає піт, залишаючи шкіру в сухості. Така модель не тисне в плечах, дає свободу рухів та легкість.
  • Жилети і куртки точно знадобляться в холод та негоду. Вони невагомі на тілі, але спеціальне утеплення створює потрібне зігрівання. Технологія NB HEAT затримує тепло всередині та не дозволяє охолодження за будь-яких температур. Зразки мають кишені, а також запропоновані з капюшоном або без.
 

У виробництві використовуються тільки бавовна та поліестер, тому ти можеш бути впевнений у якості та приємності кожного товару. А спеціальні технології, за допомогою яких виготовляється одяг, є найсучаснішими та обіцяють ідеальний стан продукції через довгий час носіння. У фірмі задіяні найкращі фахівці США та Англії, тому екологічність та кваліфікованість виробництва доведено до найвищого рівня.

На офіційному сайті можна купити футбольну форму Нью Беланс та багато іншого. Швидка доставка, новинна розсилка та знижки після реєстрації вже чекають на тебе. А в докладному описі можна дізнатися всю інформацію про продукти. 100% оригінальну та якісну футбольну форму Нью Беланс в Україні за найприємнішими цінами ти знайдеш тільки тут, поспіши оформити замовлення!

 
Читати більше