Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Аксесуари та форма для фітнесу

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Для тренувань / фітнес
Очистити всі

Одяг (2)

Аксесуари (2)

Все для фітнесу від New Balance: залишайся в формі!

 

Спорт — основне джерело відмінного самопочуття, стрункої фігури, гарного настрою і міцного здоров'я. З цим фактом і не посперечаєшся. А коли займаєшся у задоволення і з нетерпінням чекаєш наступного походу в спортзал, то результат посилюється. Ще більше впливає на прогрес те, в чому ти займаєшся. Професійне та оригінальне екіпірування для фітнесу New Balance допоможе досягти більших і кращих результатів — на це є кілька причин.

 

Якість

Купуючи продукцію в офіційному інтернет-магазині компанії, ти можеш не хвилюватися щодо якості — вона завжди на висоті. У виробництві дотримуються всі запатентовані технології, які гарантують довговічність виробів.

Правильні силуети та крій

Один з головних чинників, який впливає на комфорт під час занять. Фірмовий одяг та взуття розроблені так, щоб жоден рух не приносив дискомфорту. Цьому сприяє продуманий до деталей крій, який враховує особливості навантажень і тренувань і повторює вигини тіла під час них.

Інноваційний дизайн

Важливо відзначити, що за комфорт сьогодні також відповідає дизайн виробів. У XXI столітті за декоративними елементами часто стоїть не тільки естетика, але і функціональність. Різні вставки, комбінування тканин і навіть принти виконують певні функції.

Першокласні матеріали

Перед тим, як приступити до виробництва тієї чи іншої речі, в компанії проводять безліч досліджень по підбору матеріалів. Саме завдяки цьому товари для фітнесу New Balance здатні відводити або затримувати вологу при необхідності, охолоджувати влітку і зігрівати в холодну пору.

На які окремі спортивні активності варто звернути увагу? 

 

Аеробіка — це більш легка альтернатива гімнастиці. Заняття часто проводяться під ритмічну музику, щоб можна було стежити за ритмом виконання вправ. З опису стає ясно, що це корисно і весело.

 

Йога — це особливе проведення часу. Поняття включає в себе безліч як фізичних, так і духовних практик. Насамперед вони сприяють управлінню психічними і фізіологічними функціями організму, що досягається, в тому числі, за рахунок фізичних навантажень.

 

Пілатес — це вправи, які спочатку були спрямовані на відновлення організму після травм. Вони виконуються в досить повільному темпі з метою повної координації між тілом, розумом і духом, для зняття напруги, зміцнення м'язів і поліпшення сну.

 

Стретчинг в перекладі з англійської означає розтяжка. Відповідно цей вид активностей спрямований на розтяжку м'язів і розвиток гнучкості. З особливостей варто відзначити поступовість. У цій справі нікуди поспішати, адже це може призвести до травми.

 

Джампінг-фітнес — шикарний вибір для кардіотренування, ще й веселий. Джампінг допомагає швидко підтягнутися, опрацювати проблемні зони та привести себе в форму.

 

Ознайомлюйся з актуальним асортиментом на сайті вже зараз і сміливо приступай до шопінгу. Адже купити товари для фітнесу New Balance — найкращий внесок у твій спортивний гардероб.

 
Читати більше