Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Футбольні товари для жінок та чоловіків

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Футбол
Очистити всі

Одяг (1)

Від ортопедичних супінаторів до кращого спортивного взуття світу: Футбольні товари New Balance

 

Спорт — незамінна частина нашого життя. Деякі люблять вболівати, інші займатися, заради тієї самої ідеальної фігури, а деякі пов'язують з цим життя. Без комфорту в цій сфері не обійтися. Більшу частину комфорту забезпечує спортивний одяг. Ми маємо необмежений доступ до безлічі різних брендів. Зручність, матеріал, зовнішній вигляд дуже важливий. Часто можна помітити на багатьох командах, як «Селтік», «Порту», «Севілья», «Ліверпуль», саме товари для футболу від Нью Беланс.

До свого успіху лейбл йшов довго, але стрімко. Ця історія бере початок ще з 20 століття завдяки Вільяму Райлі. Старт було взято з супінаторів для взуття. Асоціація відкрилася в 1906-у в місті Белмонте і працювала за технологією Райлі.

Супінатор коштував дешево і мав попит у невеликої кількості людей: пожежних і поліцейських. Але для організації мета була - не прибуток, а якість. Згодом, з'явився новий партнер Артур Холл, який зробив марку успішніше, пропонуючи продукцію стюардесам і офіціантам, але потім продав партнерство дочці та зятю. Поява нового власника змінила концепцію роботи. 

У 1930 році Холл запустив виготовлення кросівок для бейсболістів. Випробувавши їх, вони спробували брати участь у змаганнях, що принесло бренду масштабної популярності. Пізніше, фірма почала випускати на замовлення обладнання для тенісу та боксу. У партнерства не було мети вийти на світовий рівень, тому воно було зосереджено на своїй клієнтській базі.

Коли до влади все ж прийшов Полл Кідд, розвиток марки пішов вгору, як і попит на бігове взуття. Так з'явилася модель для бігу Trackster - єдина пара, що має назву.

Пізніше керівництво змінилося і після цього дохід зріс. Мілдберрі Джеймс Девіс прийняв рішення виводити фірму на міжнародний рівень. Про лейбл друкували в журналах, довелося розширюватися. Інші марки вважали за краще перенести виготовлення в Китай, то тут виробництво залишилося в США, для ретельного контролю за виробничими процесами. Прибуток зростав і перевищив $3,7 млрд.

У 2015-у фірма вперше вийшла на ринок футболу, випустивши бутси та продовжує робити свої товари для гри зручніше донині.

Форма для футболу від Нью Беланс зараз стала практично must have для зірок цього спорту. Ви точно не раз бачили її на "Ліверпуль" і "Севілья".

Купити футбольну форму від New Balance зараз може будь-хто просто зайшовши на сайт. Марка продовжує виробляти речі з неперевершеною якістю.

Компанія дуже рідко вдавалася до реклами зірок, але її все частіше обирає більшість з нас.

Читати більше