Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Бігове взуття

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Біг
Взуття
Очистити всі

Бігові кросівки New Balance — налаштуйся на результат

 

Для легкої атлетики слід підбирати спеціальне взуття. Сучасні ергономічні моделі сприяють більшому успіху на тренуваннях, забезпечать комфортне самопочуття, досягнення нових результатів та збережуть здоров'я ніг. Бігові кросівки Нью Баланс — це насамперед відмінна якість та технологічність. Вони гарантують ефективні заняття без травм за будь-яких умов.

 

Тип поверхні

 

Бігати можна на стадіоні, природі або в спортзалі. Зазначені місця відрізняються покриттям, тому до екіпірування висуваються різноманітні експлуатаційні вимоги. Щоб не відчувати незручностей і зробити правильний вибір, рекомендуємо враховувати такі обставини:

 
  1. Пересічена місцевість. Мають спеціальну структуру підошви для відмінного зчеплення на нерівній дорозі. Такий ефект забезпечує технологія AT Tread: протекторна основа дозволить почуватися максимально впевнено. Додаткові міцні вставки захистять від деформацій, якщо ненароком потрапиш на коріння дерев або каміння.
  2. Підготовлене покриття. Спеціальні ділянки, позбавлені нерівностей, найменше шкодять взуттю. У цьому випадку важливішою є повітропроникність тканин, що забезпечить оптимальний мікроклімат під час інтенсивних занять. Повітря циркулює за рахунок сітчастих елементів та плетеного верху: усунення зайвої вологи сприяє більшій зручності.
  3. Вулиця. Практичність та зносостійкість — основні характеристики подібної продукції. Вони підтримують стопу завдяки анатомічно правильній колодці. А службовий термін продовжує міцна рельєфна основа.
 

Аеробний тренінг

 

Для повсякденних тренувань у залі знадобляться полегшені та надійні моделі. До речі, вони є універсальними і використовуються навіть щодня. Їхня головна перевага полягає в конструкції: вироби виконуються безшовними, з легких синтетичних тканин та з ультра-м'якою проміжною підошвою. Як наслідок — ноги менше втомлюються.

 

Комфорт

 

Зручне екіпірування те, що не натирає шкіру, не тисне, добре сидить на нозі і залишається справжнім “партнером”, де б не проходив забіг. Щоб тобі нічого не завадило, технологи бренду оснастили свій продукт інноваційними устілками comfort insert, які буквально підлаштовуються під надану форму.

 

Безпека

 

Новачкам слід осмислено підходити до пробіжок: що нижчий рівень підготовки, то вищим має бути ступінь усунення поштовху при контакті із землею. Для зменшення навантаження на суглоби та м'язи компанія використовує унікальний піноматеріал REVLite. Він полегшує виріб на 30%, створює амортизацію, через що помітно знижується ударна напруга.

 

Тепер ти знайомий з критеріями, за якими зможеш зробити правильний вибір. Щоб купити взуття для бігу Нью Беланс, визначся з бажаним силуетом і скоріше роби замовлення. В асортименті доступні жіночі й чоловічі варіанти та широкий розмірний ряд.

 
Читати більше