Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Аксесуари для футболу

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Футбол
Аксесуари
Очистити всі
Ці товари тимчасово недоступні для замовлення

Аксесуари New Balance для футболу — все, що потрібно на полі

 

Додаткове екіпірування необхідне при підготовці та проведенні тренувань, а також воно допоможе створити сміливий, впевнений та стильний образ. Є безліч дрібниць, які, напевно, виручать під час гри, адже регулярні заняття є важливою частиною життя для кожного спортсмена. Аксесуари для футболу Нью Беланс — це якісні вироби, що доповнюють базовий комплект та служать для твого комфорту за будь-яких погодних умов.

 

Сумки та рюкзаки

 

Продуманий дизайн у форматі популярного ФК Динамо “Київ”, якісне пошиття, компактні розміри, фірмовий логотип та місткі відділення — це ключові характеристики виробів для перенесення речей. Вони стануть незамінними помічниками, адже без форми та кросівок ніяк не обійтися. Залежно від кількості відсіків вдасться розташувати чисті та використані речі, так що бутси не забруднять решту костюма.

 

Дрібні кишені послужать надійним сховищем для гаджетів, ключів, документів та інших пристроїв. Кожен атрибут виготовлений з легкого і міцного синтетичного матеріалу, здатного відштовхувати вологу, тим самим захищаючи вміст від опадів. Нейлонові або поліестерові нитки є довговічними і не стираються від частої експлуатації. А якщо знадобиться модель мініатюрних габаритів, зверніть увагу на поясні аналоги (бананки) або варіанти через плече.

 

Головні убори

 

Універсальні силуети підійдуть для регулярних тренувань та повсякденного використання за межами поля. Тренувальний процес триває досить довго, тому для захисту від активного сонячного випромінювання стануть у нагоді фірмові кепки в оригінальному оформленні. Гнучкий козирок можна налаштувати під себе, прикриваючи очі від світла. Додатковий комфорт створять спеціальні сітчасті елементи. Вони забезпечують оптимальну вентиляцію та відводять зайву вологу.

 

У холодну пору року тим, хто продовжує займатися на вулиці, варто подбати про захист вух та голови. Бо вітер на відкритих ділянках може зіграти не на користь футболіста. Щоб уникнути неприємностей і залишитися в строю, доповни своє екіпірування теплою шапкою з широким відворотом або без нього. Щільна в'язка запобігає продуванню і дарує приємні відчуття протягом матчу.

 

Гетри

 

Обов'язковий елемент спортивного комплекту для “низу” та підтримання оптимальної температури тіла. Маневри гравця часто непередбачувані: різкі випади, підкати, повороти, удари по м'ячу, ковзання — все це відбувається при кожному виході на майданчик. Високі гетри з еластичної та пружної тканини вбережуть від можливих подряпин і саден, при цьому вони абсолютно не сковують рухів.

 

Обери найнеобхідніші аксесуари NB для футболу та створи ідеальний образ для улюбленого захоплення!

 
Читати більше