Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Футбольне взуття

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Футбол
Взуття
Очистити всі
Ці товари тимчасово недоступні для замовлення

Взуття New Balance для футболу — максимум впевненості на полі

 

Футбол є однією з найпопулярніших ігор у світі. У нього люблять грати не лише хлопці, а й дівчата, при цьому “розминки” відбуваються навіть у звичайних дворах. Однак, якщо збираєшся серйозно зайнятися цим видом спорту, то насамперед знадобиться вибрати правильне екіпірування. Взуття Нью Беланс для футболу призначене для спортзалу, синтетичного або натурального покриття. Необхідно лише визначитися, де збираєшся проводити тренування. Від цього великою мірою залежить тип виробів та їх функціональне призначення.

 

Сороконіжки

 

Звичайні кросівки в цьому випадку не підійдуть, адже їх конструкція не призначена для нестандартних навантажень, що призводить до ризику травмування. Щоб уберегти зв'язки від розтягування, обери моделі 442 Pro. Вони забезпечують максимальний комфорт та підвищують продуктивність під час матчу завдяки чудовій посадці та щільному приляганню до ноги, яке регулюється шнурками.

 

Застосування синтетичних матеріалів для верху наділяє конструкцію легкістю та міцністю, вона довго служать та не деформується від постійних ударних вібрацій. Використання натуральних тканин гарантує достатній рівень розтяжності: продукція сідає точно по нозі, запам'ятовує та підтримує її форму. Підошва з шипами добре зчіплюється з різною поверхнею, чи це трава або асфальт, що дарує впевненість навіть при “екстремальних” рухах.

 

Класичні силуети

 

Версії з позначенням FG, як у брендових Furon V6+ Destroy, розраховані на тверді покриття — сухі газони чи м'які земляні майданчики, тому вони оснащені певною кількістю шипів (від 11 до 13). Довжина останніх відрізняється в середній, передній та задній області: подібне рішення робить зчеплення із землею надійнішим. Крім того, шипування одержало оновлення у вигляді скошених кутів, які глибше проникають у ґрунт, та посилених пластин з ТПУ. А оригінальне дизайнерське оформлення бутс створює незабутнє враження під час гри і робить кожне тренування незабутнім.

 

Багатошипівки

 

Універсальні вироби для будь-яких ігрових умов із маркуванням TF. Відрізняються особливими властивостями підошви: вона витримує зношування на жорстких, витрамбованих полях, місцевості з дрібним гравієм або піском, штучних газонах нового покоління та футзального паркету. Щільна підмітка збільшує зону контактування та забезпечує відмінний контроль м'яча. Взуття дозволяє змінювати швидкість, виконувати швидкі маневри та завдавати ударів без ризику отримати травму.

 

Американський лейбл продумав кожну деталь, щоби ти повністю контролював свої позиції під час змагань. Зроби вибір на користь інноваційних технологій та зручності! Купити футбольне взуття New Balance можна в офіційному інтернет-магазині. Визнач відповідну модель, розмір та оформлення замовлення.

 
Читати більше