Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Спортивні аксесуари для бігу

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Біг
Аксесуари
Очистити всі

Аксесуари для бігу New Balance — обов'язкова частина комплектування

 

Бігова активність є простим та доступним видом фізнавантажень для дорослих та дітей. Спортсмени можуть зупинитися лише на кардіо або використовувати пробіжку як розігрів перед силовим тренінгом. У будь-якому випадку знадобиться якісне екіпірування: зручний костюм, кросівки, які забезпечать захист та надійну підтримку на різних покриттях, а також аксесуари для бігу Нью Беланс. Повноцінна підготовка додасть впевненості у кожному кроці, допоможе подолати перешкоди та досягти нових спортивних вершин!

 

Чому легка атлетика?

 

Аеробні вправи мають ряд корисних властивостей:

 
  1. Підтримка імунної системи. Якщо хочеш зміцнити імунітет і зробити організм стійкішим до вірусних захворювань, цей спосіб “загартування” для тебе. У холодну погоду ризик підхопити мікроби значно зменшується.
  2. Позитивний настрій. Під час кардіо виробляється гормон радості — ендорфін. Його ефект підтримується під час та після фізнавантажень. Регулярні заняття на стадіоні або доріжці покращать настрій та самопочуття.
  3. Зміцнення суглобів. При грамотній техніці та поступовому нарощуванні навантажень їхній стан покращиться.
  4. Корекція фігури. Хтось збирається схуднути і привести себе до ладу, “підсушитися”, інші просто не можуть без забігів. Незалежно від потреб, виглядатимеш чудово. Тільки у тренажерному залі потрібно провести 30–40 хвилин.
  5. Концентрація. Доведено, що у атлетів рівень уважності підвищується в рази, а також покращується пам'ять.
  6. Витривалість. З кожною пробіжкою межі можливого будуть розширюватися: тіло стане сильнішим і більш підготовленим до різних фізичних випробувань.
 

New Balance: бігові аксесуари у зручному форматі

 

Щоб завжди відчувати заряд бадьорості та зберігати енергію, дотримуйся правильного режиму харчування та підтримуй водний баланс. У процесі бігу активно втрачається рідина, і її потрібно поповнювати. Для цього знадобляться спеціальні пристосування. Наприклад, власна ємність для води — у закритому приміщенні або на відкритому майданчику.

 

Об'єму 750 мл достатньо для проведення цілого заняття. Це гігієнічно та безпечно, пляшку можна прикріпити до рюкзака або велосипеда за допомогою карабіну, якщо захочеться покататися містом. Виріб виконаний із алюмінієвого сплаву, тому не розіб'ється в дорозі. Щільна кришка гарантує герметичність. До речі, флягу можна взяти із собою у подорож, на прогулянку, заміський відпочинок. Вона особливо рятує у спекотні дні, коли знаєш, що магазинів на шляху не виявиться.

Читати більше