Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Аксесуари для фітнесу та тренувань

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Для тренувань / фітнес
Аксесуари
Очистити всі

Аксесуари New Balance для фітнесу та тренувань — корисні атрибути

 

Функціональні вправи — чудовий спосіб отримати гарне, підтягнуте тіло і поліпшити здоров'я. Сьогодні цей вид занять доступний кожному: займатися можна у спеціалізованому залі з тренером або самостійно на стадіоні та вуличних спортмайданчиках. Тренінг допомагає розвинути м'язовий скелет, зміцнити імунітет і залишатися в хорошому настрої.

 

Заняття підвищують загальний рівень фізичної підготовки, покращують гнучкість, тонус, витривалість, реакцію, координацію рухів, дозволяють контролювати співвідношення м'язової та жирової тканин. Подібна практика широко поширена у великих і маленьких містах, адже вона дозволяє добре виглядати, чудово почуватися і просто спілкуватися з однодумцями.

 

Тренінг не забере багато часу, достатньо 20–60 хвилин (залежно від рівня підготовленості). Можна відточувати техніку, використовуючи вагу власного тіла, або віддати перевагу допоміжним пристосуванням: штанги, гантелі, обтяжувачі, різні тренажери для опрацювання конкретних груп м'язів та інші види обладнання.

 

Якщо любиш займатися вдома або на вулиці, знадобляться підручні засоби. А у професійних залах на групових заняттях пропонується необхідний асортимент. Однак важливо дотримуватись особистої гігієни: у питанні безпеки власний інвентар виходить на перше місце, адже ним ти користуватимешся і за межами спортивного центру. Тому рекомендуємо звернути увагу на аксесуари Нью Беланс для тренувань та фітнесу.

 

Для захисту від яскравого сонця або вітру підійдуть стильні брендові кепки з гнучким козирком та регулятором обхвату голови. Футболісти оцінять оригінальні м'ячі — компактні сувенірні або моделі для гри на полі. Вони виготовлені за унікальною технологією: із 18 окремих елементів, що з'єднуються прямими швами для покращення аеродинаміки та контакту з поверхнею.

 

Взимку від холоду та морозу допоможуть уберегтися рукавички з опцією “великого та вказівного пальців” для використання сенсорних гаджетів, а також снуди, що не пропускають прохолодне повітря. Не менш важливо стежити за питним режимом, оскільки в процесі тренінгу організм продовжує використовувати всі ресурси. Вода завжди має бути під рукою, але не обов'язково купувати нову пляшку для кожного відвідування заняття.

 

Просто візьми із собою фірмову ємність для рідини від NB. Її зручно розміщувати всередині, поверх рюкзака або на велосипеді завдяки наявності карабіна. Міцний алюміній не розіб'ється, а герметична кришка забезпечить збереження вмісту. Підготуй свій варіант комплектування, познайомившись із асортиментом американського лейблу. Купити аксесуари New Balance для фітнесу та тренувань можна на офіційному сайті в Україні з доставкою до будь-якого міста.

 
Читати більше