Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Одяг для бігу чоловікам та жінкам

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Біг
Одяг
Очистити всі

New Balance: біговий одяг для теплої та холодної погоди

 

Для досягнення кращих результатів на тренуваннях важливо підібрати правильне екіпірування. Від цього залежить не тільки загальне самопочуття, а й стан здоров'я. Щоб не помилитися з вибором, скористайся нашими порадами щодо підготовки спортивного комплекту.

 

Літній одяг для бігу Нью Беланс: основні властивості

 

У цьому випадку костюм має насамперед забезпечувати комфорт. Це можливо завдяки зручній посадці, “дихаючим” волокнам, відсутності деталей, що сковують.

 

Повітропроникність

 

Один з визначальних параметрів. Адже для занять з високою інтенсивністю необхідно підбирати легкі синтетичні матеріали, які забезпечать відмінне кондиціювання. Так, компанія виготовляє продукцію з поліестеру та еластану із застосуванням інноваційної технології NB ICE: тканина здатна охолоджувати тіло завдяки миттєвому відведенню зайвої вологи.

 

Вільний крій

 

Для тривалих пробіжок слід вибирати вироби з плоскими швами: вони не натирають шкіру, скільки б часу ти не знаходився в русі. А вільні силуети із бічними прорізами не обмежують кроків.

 

Додаткові функції

 

Великим плюсом буде, якщо моделі оснащені кишенями для дрібних предметів, надійними застібками або світловідбивними елементами, розташованими на спині та грудях. Останні гарантують безпеку під час вечірнього тренінгу на вулиці.

 

Екіпірування New Balance для бігу зимою

 

Бажано, щоб зимовий комплект був багатошаровим. Використовуй натільну термобілизну, легку куртку, наприклад, з технологічного поліестеру, а зверху вітровку (якщо дуже холодно).

 

Захист від холоду

 

Насамперед орієнтуйся на термоізоляційні якості речей, оскільки переохолодження в осінньо-зимовий період призведе до застуди. Рекомендуємо надягти футболку, що відводить вологу назовні, а на неї — кофту з довгим рукавом, створену за методикою NB HEAT. В умовах низької температури тканина швидко сохне та зберігає тепло.

 

Вітростійкість

 

Навіть якщо восени тримається приємна погода, прохолодний вітер може спричинити дискомфорт. Активний рух у будь-якому випадку викликає потіння, тому захистити себе вдасться за допомогою відповідного костюма. Віддай перевагу щільній синтетиці та виробам зі шнурівкою або застібками.

 

Вологовідштовхувальні здібності

 

Вкрай необхідна опція для осінніх забігів. Дощ може застати зненацька, і до такого повороту подій краще підготуватися заздалегідь. Спеціальні мембранні матеріали не дозволяють краплям води проникнути всередину, тому ти зможеш продовжити пробіжку незалежно від обставин.

 

New Balance — одяг для бігу, який задовольняє всі потреби спортсменів та людей, які ведуть активний життєвий образ. В асортименті інтернет-магазину доступні різні моделі сучасного спортивного гардеробу для чоловіків, жінок та дітей.

 
Читати більше