Взуття

У ритмі вулиць

Всі

Фільтри

Одяг для фітнесу

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Для тренувань / фітнес
Одяг
Очистити всі

Найкращий одяг для фітнесу на сайті New Balance


Шукаєте ідеальне екіпірування для досягнення нових висот у спорті? Одяг для фітнесу New Balance – саме те, що вам потрібно!
Нова епоха спорту вже настала і ви готові поринути в неї, просто наважтесь!

Нью Беланс вже більше століття займає провідну позицію в галузі виробництва якісного та функціонального спортивного спорядження. Головною рисою бренду є акцент на якості та затишку. Ми обов'язково акцентуємо свою увагу на підвищенні ефективності спортсмена, створюючи продукцію, яка допомагає досягати найкращих результатів.

 

Основні характеристики, котрим довіряють мільйони!

 

Торгова марка прагне завжди досягати найвищих стандартів.

  • Саме тому всі матеріали та компоненти, які використовуються у виробництві, піддаються ретельній перевірці та випробуванням. Це забезпечує надійність та витривалість продукції.
  • Залучаються технології та тканини які стійкі до зносу, а також запобігають втраті форми та кольору після прання або тривалих навантажень. Це означає лише одне – покупці можуть бути абсолютно впевнені в тривалому носінні обновки.

Функціональність – ключовий аспект костюмів для активних тренувань.

  • Технології відведення вологи допомагають виводити піт з поверхні тіла, щоб ви залишались у сухості та комфорті навіть під час інтенсивних фізичних навантажень.
  • Ергономічні крої не тиснуть та не сковують, надаючи повну свободу руху. Крім того, деякі моделі мають вбудовані елементи підтримки, котрі забезпечують правильну поставу та захищають м'язи від перевантаження.

Ми робимо все можливе, щоб забезпечити максимальний комфорт під час тренувань.

  • М'які та дихаючі тканини дозволяють уникнути подразнень та надмірного потовиділення. Приємні на дотик та анатомічно відповідні вироби забезпечують носіння без дискомфорту.

Одяг для тренувань, представлений в інтернет-магазині NB завжди стоїть на сторожі вашого успіху та комфорту. Обирайте нас та отримуйте у відповідь надійного супутника, котрий буде поруч у будь-якій ситуації.

 

Підкресліть власну індивідуальність


В асортименті на вас чекають жіночі та чоловічі варіації на різні випадки та смаки.
Спортивні бра, тайтси, шорти, велосипедки та спортивні штани – обирайте самі, як скомбінувати аутфіт, котрий буде мотивувати на нові звершення.

Брендовий одяг для тренувань у залі поєднує в собі сучасний дизайн та вишуканий стиль, які не залишать байдужим нікого.
А фірмовий впізнаваний логотип додасть особливого шарму та впевненості.

На вас чекає фітнес? Можливо, йога? Ранкова пробіжка чи вечірня їзда на велосипеді? Або ж просто прогулянка та пікнік? В каталозі є можливість знайти усе необхідне для прекрасного активного проведення часу!
Нехай вбрання відображає ваш стиль та впевненість!

 

Онлайн-шопінг – так просто

Купити спортивний одяг для тренувань в Україні можна на офіційному сайті newbalance.ua. Мерщій оформлюйте замовлення в декілька кліків, очікуйте швидкісну доставку та насолоджуйтесь бажаною покупкою.

Покажіть світові, на що здатні!
 

Читати більше