Взуття

У ритмі вулиць

Футбольне екіпірування для дітей

Спочатку: новинки дорогі дешеві
Спорт
Футбол
Очистити всі
Ці товари тимчасово недоступні для замовлення

Дитяча футбольна форма New Balance для найактивніших

 

У тому, що сучасна дітвора цікавиться всім навколо і хоче осягнути якомога більше і швидше, немає ніяких сумнівів. І неправда, що підлітки засідають тільки в гаджетах. Адже в світі багато цікавого: спілкування з друзями, культурні події, подорожі, захоплюючі поїздки, прогулянки по місту і, звичайно ж, спорт!

 

Щоб освоїти всі перераховані вище заняття, знадобиться функціональний, стильний і якісний гардероб. Найамбіційнішим і найспортивнішим хлопцям всесвітньовідомий американський бренд пропонує масу рішень для будь-якого випадку і сезону. Тому окрему лінію в асортименті становить футбольна екіпіровка New Balance для дітей.

 

Правильно виготовлені комплекти захищають юних гравців від травмування і перенапруги. А фірмовий продуманий стиль дозволяє бути частиною однієї команди і гідно виглядати на полі. Адже що може бути краще, ніж відчувати підтримку друзів, можливість проявити себе і свої сили, прагнути до перемог і при цьому відчувати комфорт під час улюбленого захоплення?

 

Де купити футбольну форму для дітей Нью Беланс: офіційний товар в Україні

 

Довговічність і витривалість — основні властивості надійного спорядження для футболу. І лейбл подумав про це в першу чергу, не забувши при цьому про фірмовий дизайн. Речі з каталогу виготовлені з поліестеру — легких синтетичних волокон, які гарантують хороше кондиціювання, швидко відводять вологу і дозволяють відчувати себе комфортно протягом усього матчу.

 

Всі ці переваги можливі завдяки застосуванню інноваційних методів виробництва. Наприклад, NВ DRY. Сітчасті вставки ще більше сприяють кондиціонуванню, тому найкраще підходять для тренувань у жарку погоду або в закритому спортзалі. Якщо ж на вулиці прохолодно, можна вибрати варіанти з м'якої, теплої матерії. Будь-яка активність не виявиться проблемою: тканина тягнеться і забезпечує свободу рухів. Стане спекотно — просто розстібни блискавку.


Склади свій тренувальний костюм самостійно. Вибери товари для екіпіровки на офіційному сайті. Тут зібрані вироби, які знадобляться на ігровому майданчику:

 

— тренувальні штани;

— шорти вільного і приталеного фасону;

— футболки;

— куртки;

— гетри для основного командного складу і воротаря.

 

Кожну модель прикрашає впізнаваний логотип NB. Також є ціла серія, виконана в стилістиці футбольного клубу “Динамо” Київ (класичні синьо-блакитні кольори і шеврон із позначкою). Асортимент розрахований на дітей різного віку: від 7 до 13 років. Розмірна сітка відповідна, причому всі виміри вказані у спеціальній таблиці з урахуванням зросту.

 
Читати більше