Взуття

У ритмі вулиць
Як відрізнити оригінальні кросівки New Balance від підробки

Як відрізнити оригінальні кросівки New Balance від підробки

Обираючи взуття відомого бренду, існує ризик придбати підробку. Тож давайте розберемося, як купити оригінальні кросівки New Balance і не помилитися.

Підробка необов'язково буде коштувати набагато дешевше оригіналу, і може виглядати досить добре, адже якісно зроблені підробки, які на перший погляд важко відрізнити від оригіналу, зустрічаються все частіше. Першочергово потрібно дивитися на:

  • Коробка
    Зверніть увагу на коробку, в якій зберігаються кросівки. Логотип бренду повинен бути зображений на кришці зверху і збоку, а головною характерною особливістю оригіналу на відміну від підробки є наявність наклейки зі штрих-кодом, назвою моделі, розміром і серійним номером. Важливо переконатися, що штрих-код на коробці відповідає номеру, зазначеному на етикетці язичка кросівка.
     
  • Устілка і підошва​
    На устілці всередині кросівка завжди повинен бути присутнім фірмовий логотип марки і номер моделі (наприклад, кросівки New Balance 574). Логотип розташовується і на підошві, де, крім цього, вказана технологія її виробництва, наприклад, ENCAP, CUSH, Fresh Foam, EVA, REVlite, ROLLBAR. Важливо переконатися в тому, що зображення логотипу відповідає оригіналу, а також має позначку зареєстрованого товарного знака.
     
  • Язичок
    На лицьовій стороні язичка повинен бути нанесений логотип і назва моделі. Також назва моделі дублюється на етикетці зі зворотного боку язичка, разом з інформацією про догляд, зображенням логотипу та зазначенням країни-виробника, серійного номера і розміру в різних розмірних лінійках. Нагадаємо - вся інформація, зазначена на етикетці повинна збігатися з тією, що міститься на коробці.

    Існує ще один цікавий спосіб визначити оригінальність кросівок New Balance, що пов'язаний з етикеткою на внутрішній частині язичка. Якщо посвітити на неї ультрафіолетовим ліхтариком або лампою, почне проявлятися логотип бренду. Але, зверніть увагу, цей спосіб визначення оригінальності не поширюється на моделі виробництва Англії, де лейбл наноситься фарбою, а значить він не світиться.
     
  • Якість матеріалів
    Оригінальні кросівки New Balance виконані з високоякісної натуральної замші та нейлону, а окремі елементи виготовлені зі шкіри. Дешеві та неякісні матеріали - явний сигнал про те, що перед вами підробка. Звертайте увагу на шви, вони повинні бути виконані ідеально, з акуратними та рівними рядками. Ніде не повинно бути залишків клею або ниток, що стирчать.

Для того щоб вберегти себе від ризику покупки неоригінальних кросівок New Balance використовуйте поради з нашої статті та будьте уважні до деталей. А якщо хочете убезпечити себе на 100%, купуйте кросівки лише у фірмових магазинах бренду і в офіційному інтернет-магазині newbalance.ua.